Linnéas och Bettans blogg

Linnéas och Bettans blogg

Min älskade MAX

Kennel Amie-BellsSkapad av Bettan lör, juni 14, 2014 22:50:18

Detta är de värsta som kunde hända oss, så känns det som just nu. Max är i de Nangijala i körsbärsdalen hos alla de andra shih-tzuerna.

Max var i Malmö alla som var där såg att det var full fart på vår Max. Annika som visade Max sa efteråt att i dag var Max på G. Han hade parat och vi hade löptikar hemma.

Vi fick halsont med oss hem, odling togs på Max och han fick penicillin men han blev ej bra. Remiss till Göteborgs Djursjukhus för att få sina tonsiller bortopererade.

Max var 9.5 år så en RTG på buk och lungor gjordes. Ej bra. Ultraljud Ej bra. Prover togs. Chockad åkte vi hem till Tjörn och väntade på provsvar. En lång natt, detta var på måndag. Tisdag låg jag och hundarna i sängen alla var ledsna. Tfn ringer och vi får provsvar på gallsyra 160 normalvärde 0-12. Jag vet inte vad jag svarade eller frågade. avslutade samtalet, tikarna låg jämte mig i sängen de slängde sig över mig, tror jag skrek rätt ut.

Veterinären hade sagt att detta kan gå fort. Många samtal denna vecka. Max mådde inte bra, ville inte äta, mådde illa, hade ont i magen. många tårar och sömnlösa nätter.

På måndag en vecka senare fick han somna in i mig famn. Han låg nära i min famn jag kände när suset i hans kropp slutade.

Min älskade Max <3 han skulle ställas för sista gången på Tjörn. Det skulle bli hans sista utställning. Sedan skulle han bli en glad pensionär i Lönneskoge.
Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Kasper med familj fre, juni 20, 2014 23:59:30

Ja, kära nå`n! Vi hörde genom Stockholmskretsen att Max hade råkat illa ut och att det var allvar. Blev alldeles ledsna och chockade. Han var så ståtlig och fin - en riktig prakt-shih tzu var han. Och nu har vi fått det bekräftat att det var så illa som vi befarade. Så sorgligt, då han kunde haft många fina år som en glad och vacker pensionär.

Kasper med familj