Linnéas och Bettans blogg

Linnéas och Bettans blogg

Valpar

Kennel Amie-BellsSkapad av Bettan fre, juni 24, 2011 23:45:22

HEJ!

Längesedan FB tar mycke tid skall nu försöka ändra på dett.

Mette-Marit har varit och dejtat Fille i Boråstrakten, runt 10 augusti får vi se vad det blev om det blev något. Vi har bara parat en gång, har de sista kullarna fått många 6-kullar och jag tycker att de är förmycket för en Shih-Tzu det är så lagom med 4 så de önskar vi oss.

Mette-Marit har nu gått 2 veckor sedan hon var på dejt och hon har helt ändrat sig inga Shih-Tzu race längre och tuttarna växer eller går inte tillbaka efter löpet. Här är lungt de två katterna har oxå fått det lite lugnare.

Hon älskar valpar, har tadit han om och skött Moa sedan Louvisa tillät detta och nu i Borås träffade hon ju söta Lady den tyckte hon vi kunde ta med hem.

Detta skall bli så spännande, Filles mamma är linjeavlad på Lena P:s Mango. Fille han många hundar i sin stamtavla som jag varit och nosat på förut.

Annars vad har hänt här, mycket men trädgården och växthuste har och tar mycket tid. I växthuset finns nu ett 20 tal tomatplantor och gurkplantor vindruvor och fortfarande några plantor och lökar och knölar jag för gror där inne.

Båten är i havet men vi har bara hunnit med 2 båtturer ännu men hoppas att de blir fler i sommar innan de tilltänkta valparna kommer.

På torsdag får vi gäster ända från Stockholm TREVLIGT. Sätila nästa helg.

Vi hörs efter Sätila.

Ha en fortsatt bra sommar.

Elisabeth