Linnéas och Bettans blogg

Linnéas och Bettans blogg

God Kväll i Vintervädret!

KatterSkapad av Linnea lör, december 11, 2010 09:43:27
Ja nu var det alldeles för länge sedan vi uppdaterade här, båda har nog ganska mycket att göra, så tiden räcker väl tyvärr inte till!!


Ja mycket snö har vi, ca 3 dm här i Svanesund i alla fall! Blir mycket skottande nu för att hålla våran backe ren! Underlättar så att komma upp med bilarna!

Men det är ju underbart vackert med all denna snö! Tänk bara om den kan ligga kvar till jul! Vilken minnesrik jul det kommer bli då!


Saga och Gusten bara växer och växer! Ja Gusten har vi kastrerat nu så han växer rejällt! Blir nog en stor hankatt! Men vilken skillnad det blev på han.
En riktig knämysare nu!
När han är ute och vill in hoppar han upp på utemöblerna på uttanför och ställer dig mot fönstret in och mjölkar på glaset! Allt för att vi skall höra honom! Hoppas bara inte det gamla glaset går sönder bara!


Jag åkte på en rejäl förkylning i förra veckan men det bättrar sig nu! Så jag har gått hemma i två veckor! Riktigt skönt! Har haft så många plus timmar på jobbet! Och tyvärr har vi inte haft så mycket att göra! Vet inte vad alla svenskar gör med alla julpengar i år! Sparar kanske till el-räkningarna...

Nej nu skall jag fortsätta kolla på nobelpristet där det sedan går över till IDOL-finalen! Hejar på Jay!!

Om vi inte hörs!

God Jul och Gott Nytt år önskar vi er alla från Villa Velaro!