Linnéas och Bettans blogg

Linnéas och Bettans blogg

Lönneskogen

Kennel Amie-BellsSkapad av Bettan mån, november 08, 2010 14:42:57

HEJ!

JA ha och vart tog sommaren 2010 vägen och hösten försvann i morgon kommer det snö, snart är de jul och så kommer våren 2011.

I dag har vi en fin höst dag på Tjörn vi har haft fint väder hela helgen men i morgon kommer de snö Ja Ja vi får se om snön kommer.

Moa har blivit 9 månader stora tösen skall nu ställas i Junkl. Hon är helt fantastisk i sitt temperament så gosig och snäll, vi har alltid kallat Maja för trasmaja när man bär Maja är de som om man tappar henne hon glide nästan ur famnen och sådan är Moa oxå. De slappnar hel av i famnen. Mette-Marit är lite svartis på Moa hon vill var närmast matte alllltid.

I dag har vi ätit köttsoppa och klimp i uterummet rester från söndagsmiddagen idag var Göran o Kent mina bröder och Helen och mamma bjudna och alla blev mätta.

I kväll är de kusin träff hos Ann-Karin, vi har förlorat vår gamla sjöbod i Strana som varit i släken i över 100 år, så är det när badgäster kommer och tar över.

Efterrätt i dag.

Smält smör i stekpanna, kanel, socker och citron, skala och skär äpplen i bitar och lägg i stekpannan i några minuter servera med glass till.

Hej till nästa gång